Telefon:       ​     75 60 27 18

   Vagt telefon:    30 12 27 18

Presse​

​Horsens Folkeblad tirsdag 23. december 2014​

Hastigt voksende entreprenørfirma samler al aktivitet på Torsted Allé 1.


Tidligere brandstation solgt for 4,1 mio. kr
Så meget bød den lokale entreprenørvirsomhed Jens Karstensen A/S for den gamle brandstation på Torstedallé 1, og forleden godkendte byrådet salget af den 87 år gamle station, der også er kendt som Mosegården.

Entreprenør Jens Karstensen A/S ejes og drives af manden med samme navn.
Han vil bruge Mosegården med administrationsbygning, værksteder og garageanlæg som hovedsæde for entreprenørvirksomheden og JK Transport, som de også ejer, så snart bygningerne er renoveret og klar til indflytning..

Læs hele artiklen her >>

​Horsens, 24-09-2014

Entreprenør Jens Karstensen A/S udvider graveaktiviteterne

Entreprenør Jens Karstensen A/S overtager 1. oktober 2014 aktiviteterne i EL:CON El-anlæg A/S’ interne entrepriseafdeling.


EL:CON El-anlæg A/S har besluttet at frasælge aktiviteterne inden for jordentrepriser til Entreprenør Jens Karstensen A/S med hovedkontor i Horsens. EL:CON har gennem flere år opbygget en intern entrepriseafdeling, som blandt andet har varetaget gravearbejdet i forbindelse med virksomhedens elforsyningsprojekter. Afdelingen har været medvirkende til at positionere EL:CON som en væsentlig aktør på markedet for teknisk infrastruktur, og det er dét fokus, EL:CON nu styrker yderligere med udskillelsen af graveaktiviteterne.


»EL:CONs kernekompetence er elinstallationsarbejde. Da vi bevæger os på et meget konkurrencepræget marked, har vi valgt at samle vores fokus omkring kernekompetencen og frasælge graveaktiviteterne. Vi er glade for, at vi sammen med vores mangeårige samarbejdspartner Entreprenør Jens Karstensen A/S har fundet en løsning, der betyder, at vi kan fokusere endnu skarpere på vores kerneforretning samtidig med, at vi sikrer arbejdspladser«,

siger Steen Pedersen, sektionschef i EL:CON El-anlæg A/S


Entreprenør Jens Karstensen A/S, er tilfreds med aftalen, og betegner opkøbet som strategisk vigtigt.


»Midt- og Sydjylland samt Fyn har hidtil været vores naturlige, geografiske nærområde. Med overtagelsen af EL:CONs graveaktiviteter styrker vi forretningen mod nord, og det skal ses som et vigtigt skridt i vores planer om at være stærkt forankret i det østjyske«


Entreprenør Jens Karstensen A/S forventer at etablere et afdelingskontor i området omkring Aarhus, men i første omgang vil Horsens-entreprenøren lægge vægt på en smertefri og hurtig overtagelse samt god betjening af både nuværende og nye kunder.


Entreprenør Jens Karstensen A/S overtager aktiviteterne i EL:CONs entrepriseafdeling med virkning fra 1. oktober 2014. EL:CON tilfører Entreprenør Jens Karstensen A/S en række kompetente og loyale medarbejdere, materiel samt aktiviteter inden for jordarbejde primært i forbindelse med kabelanlæg – elkabler, fiberkabler.


»Foruden at byde nye kunder og kollegaer velkommen, ser vi også frem til at bygge videre på det gode samarbejde, som vi gennem mange år har opbygget med EL:CON blandt andet i forbindelse med gadebelysningsprojekter i kommunerne«,.


For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Entreprenør Jens Karstensen A/S // tel 7560 2718
Steen Pedersen, sektionschef, EL:CON El-anlæg A/S –stp@elcon-as.dk // 4122 2199

FAKTA
Entreprenør Jens Karstensen A/S beskæftiger sig med kabel- og kloakarbejde samt vognmandskørsel. Virksomheden har 70 ansatte med hovedkontor i Horsens og afdelingskontorer i Haderslev og Risskov.

Læs mere på www.e-j-k.dk


EL:CON er en landsdækkende elinstallationsvirksomhed med knap 800 medarbejdere. Som samarbejdspartner kombinerer EL:CON lokale serviceafdelinger med innovative tekniske løsninger fra landsdæk¬kende kompetencecentre. Læs mere på www.elcon-as.dk

Horsens Folkeblad 29/10-13

Entreprenør med vokseværk

Fra én kunde til mange


HORSENS - Krisen har sat sine spor mange steder i byggebranchen,men den fik aldrig skovlen under Entreprenør Jens Karstensen A/S i Horsens.


Med en skurvogn som base, to biler og to maskiner startede fire mand op i 2006, og siden er det gået stærkt. I dag er der tre afdelinger, 65 ansatte og et hav af biler og maskiner. Kunderne er gået fra én til mange, og første års omsætning er nu doblet op i omegnen af 25 gange.

Til at begynde med svingede indehaver Jens Karstensen skovlen på gravemaskinerne, men gesjæften blev hurtigt for omfattende til, at der var tid til det. I dag er han fuldt beskæftiget med daglig drift og ledelse. 

Det gælder bl.a. indgåelse af kontrakter, og dem er der ikke så få af for tiden.


- Vi har lige indgået rammeaftaler om udskiftning af gadelys i både Sønderborg, Haderslev og Holbæk,

Arbejde til 2018

I forbindelse med at de pågældende kommuner vil udskifte gammeldags belysning til det mere moderne og besparende LED-lys, sørger Horsens-entreprenøren for at grave de nødvendige kabler ned og skifte masterne ud. Det giver arbejde helt frem til 2018, og opgaven er så omfattende, at virksomheden i år har åbnet afdeling i både Haderslev og Sønderborg. Andre faste rammeaftaler, entreprenør Jens Karstensen har indgået, er f.eks. opsætning af elektroniske ppladsanvisninger i en lang række kommuner, senest Sønderborg og Roskilde kommuner, reparation af kloakskader for Horsens Vand og vinterbekæmpelse i Horsens Kommune. Virksomheden klarer alle former for entreprenørarbejde, men langt størstedelen af opgaverne er inden for forsyningsbranchen, dvs. nedgravning af fiber- og elkabler for bl.a. energi- og tele-selskaberne.

Rammes af frost

Et søsterselskab med fire lastbiler, der klarer transportopgaver både internt og eksternt, er det også blevet til, og foruden virksomhedens 65 faste ansatte, opererer entreprenøren også med godt og vel et halvthundrede
under-entreprenører, der hyres ind til større projekter.


- Vi passer på med bare at ansætte hele tiden, det kunne jo gå hen og blive vinter igen. Det vil være træls at ansætte 100 mand for at fyre dem igen kort efter,


Der er altid opgaver at klare om vinteren, bl.a. vinterbekæmpelsen for kommunen, men en stor del af gravearbejdet må indstilles, når frosten sætter ind. Det kan godt betyde, at en del af medarbejderstaben må sendes hjem med en midlertidig fyreseddel, indtil vejret arter sig igen, forklarer han.


Overblik på storskærm

En 46 tommer skærm på væggen på kontoret på Fuglevangsvej, hvor Jens Karstensen har haft til huse siden 2008, giver overblik over, hvor firmaets biler befinder sig i øjeblikket.


- Det er ikke for at overvåge, men det er meget hensigtsmæssigt, hvis vi får melding om en kabelfejl, at vi straks kan se, hvilken bil der er i området. Det er svært at holde styr på i hovedet, hvor 35 biler befinder sig,


Til de 35 biler, Jens Karstensen har på vejene, kommer 27 maskiner og den seneste investering: en avanceret boremaskine, der kan lave styrbare underboringer f.eks. under en vej, så man kan føre kabler under vejen uden at grave den op.

​Maskinteknik 27/6-2013.

Heftig vækst i kabellægning

Entreprenør Jens Karstensen har gang i forretningen og har købt en stribe Terex mini gravemaskiner hos Maskinhuset.


Jens Karstensen A/S fra Horsens har fået en stærk position inden for kabel- og ledningslægning. Entreprenøren har været på besøg hos Maskinhuset A/S i Lund ved Horsens og købt syv små Terex gravemaskiner TC 16 – som bliver leveret på hver sin trailer.


Jens Karstensen fortæller, at det især er to større opgaver, som kræver tilførsel af ny maskinkraft. Det drejer sig om en opgave, som bliver udført for EL:CON El-anlæg A/S - nedgravning af gadelyskabler samt udskiftning af lysmaster i Haderslev Kommune. Den anden opgave er en toårig rammeaftale indgået med TDC – ledningsarbejde i området Horsens-Vejle – som træder i kraft 1. juli i år.


- Vi klager ikke, vi har en masse spændende opgaver, men vi har også gået til den og været både udadvendte og opsøgende,


Landsdækkende ekspansion

I forbindelse med TDC-opgaven har Jens Karstensen A/S ansat 10 nye medarbejdere. Dermed er antallet af medarbejdere oppe på ca. 65 mand. Derudover anvender firmaet 60-70 underentreprenører, som udfører opgaver over hele landet.


Tidligere i år åbnede entreprenørfirmaet ny afdeling i Haderslev. Og direktør Jens Karstensen vil ikke udelukke, at der bliver etableret flere nye filialer.


- Vi holder fast i vores niche med kabellægning for forsyningsvirksomheder og er klar til at ekspandere på Fyn og på Sjælland, siger han.


Maskinpark by Terex

Jens Karstensen A/S’ maskinpark er opbygget af Terex-maskiner i alle størrelser og tæller ca. 30 styk.


- De gravemaskiner, vi har brug for, skal være små og fleksible og nemme at komme rundt med på fx fortove og stier. Vi har mange opgaver i byzoner, og til den slags opgaver får du ikke en bedre maskine end en Terex,


Gældende for alle syv nye mini gravemaskiner er der indgået en femårig serviceaftale med Maskinhuset.

Terex TC 16 har en egenvægt på 1720 kg, 18 hk og en gravedybde på 2,4 meter.


- Den her handel bliver nok ikke den sidste, vi gør i år hos Maskinhuset, siger Jens Karstensen med et stort smil.

FIRMAINFO

Entreprenør Jens Karstensen A/S

CVR. 30487753

KONTAKT

Telefon: 75 60 27 18

Vagt Telefon: 30 12 27 18

E-mail: info@e-j-k.dk

ADRESSE

Torstedalle 1

8700 Horsens