Telefon:       ​     75 60 27 18

   Vagt telefon:    30 12 27 18

Profil​

Entreprenør Jens Karstensen A/S er et kvalitetsbevist firma med ca. 75 medarbejdere.

Der udover beskæftiger Entreprenør Jens Karstensen A/S 60-70 underentreprenører som udfører en del af arbejdet under vores ledelse.
Entreprenør Jens Karstensen A/S beskæftiger sig med alt indenfor kabel- og kloakarbejde, forsikringskader samt mange andre spændende opgaver indenfor entreprenørbranchen.

Vores kunder er erhvervsvirksomheder, private bygherrer såvel som offentlige myndigheder.​

For Entreprenør Jens Karstensen A/S er det vigtigt, at vores kunder er tilfredse med det stykke arbejde, som vi har udført. Den bedste anbefaling for fremtidige projekter er et fundament af solide projekter bag sig. Det ved vi!​

God service og højt kvalitetsniveau har været nøgleordene siden firmaets start, så De kan trygt overlade Deres næste opgave til os.

Som en ekstra forsikring for Dem er vi medlem af Byg Garantiordning, som er deres sikkerhed for et professionelt udført stykke arbejde.

Ring venligst for et uforpligtende tilbud!


Kunder i hele landet

Siden begyndelsen i 2006 er Entreprenør Jens Karstensen A/S vokset fra 4 til ca. 75 medarbejdere. Der udover beskæftiger Entreprenør Jens Karstensen A/S 60-70 underentreprenører som udfører en del af arbejdet under vores ledelse.

Hos Entreprenør Jens Karstensen A/S er vi i stand til at påtage os større kabel- og ledningsopgaver, specifikke projekter som kræver alt fra gennemgang, opmåling og planlægning af gravetraceer til udførsel og færdiggørelse af det samlede anlæg. Herunder også rådgivning og konsulentarbejde i.f.m. nævnte arbejder.

Entreprenør Jens Karstensen A/S forsøger således gennem kommunikation og ansvarsbevidste medarbejdere, at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med vægten lagt på rationelle arbejdsmetoder, konkurrencedygtige priser samt positive medarbejdere og tilfredse kunder.

Fælles for alle medarbejdere i virksomheden er, at vi har viljen og lysten til at gøre en forskel. Vi forsøger løbende at motivere vores engagerede medarbejdere gennem kurser, informationsmøder, arrangementer o.lign. Uanset opgaven er vi i stand til at stille det helt rigtige hold.

Midt- og Sydjylland samt Fyn er vort naturlige, geografiske nærområde, men vi arbejder i hele Danmark og siger aldrig nej til nye, spændende opgaver uanset hvor i landet, der skal graves.​

FIRMAINFO

Entreprenør Jens Karstensen A/S

CVR. 30487753

KONTAKT

Telefon: 75 60 27 18

Vagt Telefon: 30 12 27 18

E-mail: info@e-j-k.dk

ADRESSE

Torstedalle 1

8700 Horsens