Telefon: ​ 75 60 27 18

Vagt telefon: 30 12 27 18

OMFANGSDRÆN KAN KOMME FUGTEN TIL LIVS

Når du har problemer med fugt, så er omfangsdræn løsningen. Vores entreprenør i Horsens nær Hedensted og Vejle yder god service med stor erfaring inden for området ved at lægge omfangsdræn. På den måde kommer du fugt til livs og sikrer din boligs holdbarhed langt ud i fremtiden.

En kloakmester med 25 års erfaring

Når vi lægger omfangsdræn for at komme fugt til livs, så foregår det på en kompetent måde og med stor erfaring. Vores kloakmester har været i branchen i 25 år og kan løse alle opgaver i faget. Dertil er vi punktlige, overholder altid vores aftaler og tager dig med på råd om, hvad der er bedst for dig i den pågældende situation.

Vi er sikre på at omfangsdræn er løsningen

Hvis du vil bekæmpe fugt, må du gerne kontakte os. Vi kan komme fugt til livs med omfangsdræn, og vi sætter en stor ære i vores erhverv.

Derfor er der intet, vi hellere ville end at hjælpe dig. Vi servicerer alle i Horsens og omegn, og hvis du skulle have brug for hjælp eller blot besvaret et spørgsmål, så sidder vi klar på telefon 75 60 27 18 eller skrive til vores e-mail på info@e-j-k.dk.

Få et uforpligtende tilbud​

Udfyld gerne kontaktformularen så kontakter vi dig hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFO

Entreprenør Jens Karstensen A/S

CVR. 30487753​

KONTAKT

Telefon: ​75 60 27 18

Vagt Telefon: 30 12 27 18

E-mail: info@e-j-k.dk

Faktura sendes til faktura@e-j-k.dk

ADRESSE

Torstedalle 1

8700 Horsens