Telefon: ​ 75 60 27 18

Vagt telefon: 30 12 27 18

Vognmand med stor alsidig erfaring

Jens Karstensen A/S i Horsens nær Hedensted og Vejle er en fleksibel og alsidig vognmand, der råder over et stort udvalg af materialer, så du kan få udført din opgave på en tilfredsstillende måde. Vi har stor erfaring i branchen, og der er ingen opgave, der er for stor eller lille til os.

Vognmandskørsel der kan løse din opgave

Uanset hvorfor du skulle have brug for en vognmand, så kan Jens Karstensen A/S hjælpe dig med vognmandskørsel. Vi har biler med kraner på 28 tonsmeter og specialtilbehør. Det giver os mulighed for at hjælpe dig med alle former for transport- og løfteopgaver. Derudover leverer vi alt inden for knust granit, sand og grus. Vi har stor fleksibilitet og selvstændighed som vognmand, og vi overholder altid vores aftaler og kommer til tiden.

Kontakt os hvis du har brug for en vognmand

Hvis du står over for en transportopgave eller lignende, der kræver en vognmand, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan løse din opgave på en kompetent og professionel måde, så du ikke skal bekymre dig om noget. 

Vi holder til i Horsens og hjælper dig med vognmandskørsel, hvis du bor i byen eller i området. For os er det en fornøjelse at hjælpe dig, og vi sætter en stor ære i vores erhverv. Kontakt os på tlf. 75 60 27 18 eller skrive til vores e-mail på info@e-j-k.dk for at høre mere.

​Få et uforpligtende tilbud​

Udfyld gerne kontaktformularen så kontakter vi dig hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFO

Entreprenør Jens Karstensen A/S

CVR. 30487753​

KONTAKT

Telefon: ​75 60 27 18

Vagt Telefon: 30 12 27 18

E-mail: info@e-j-k.dk

Faktura sendes til faktura@e-j-k.dk

ADRESSE

Torstedalle 1

8700 Horsens